Grönlandsresor Nyhetsbrev

Hej!

Nu har hösten anlänt och vi är i full produktion med nästa års sortiment. Först ut så är som vanligt kryssningarna som ju ofta snabbt blir fullbokade. Till nästa år så har vi några spännande nyheter och erbjudanden.

Val och fågelskådarresa från Skottland till Svalbard
Den här resan tar oss från Skottlands kuster via Färöarna och Jan Mayen till Svalbard. Vi reser när fågellivet är som mest aktivt och sälar och valar har fött sina ungar. Vi reser under den ljusaste perioden på året men hinner hem lagom till vårt eget midsommarfirande. Följ med på en tur utöver det vanliga!
Läs mer »

Hurtigruten – Kataloger och rabatter
Nästa års kataloger har nu anlänt och kan beställas från oss. I år är de uppdelade i två delar; turerna längs den norska kusten och explorerkryssningarna på Grönland, Svalbard och Antarktis. Ni hittar information om alla turer på vår hemsida men vill ni få ett fysiskt exemplar att bläddra i så kontakta oss så skickar vi det till er.

Bokar ni tidigt så lönar det sig! Boka kryssningar längs norska kusten för 2011 före den 30 oktober och erhåll upp till 20% rabatt.
Läs mer »

Turer med m/s Quest och m/s Stockholm på Svalbard
Quest är ett litet charmigt arktiskt expeditionsfartyg som tar 53 passagerare men Stockholm är nog än mer charmigt. Stockholm byggdes på Finnboda varv i Nacka 1953 och genomgick 1999 en omfattande renovering och går nu som expeditionsfartyg på Svalbard. Stockholm tar endast 12 passagerare så det är ganska speciellt att få följa med på en av de expeditionerna.

Både Quest och Stockholm gör långa och korta turer under säsongen och ni hittar mer information om dem här:
Korta turen »
Långa turen »

M/S Plancius
Med m/s Plancius gör vi turer både på Svalbard och Antarktis (och det är Plancius vi använder på val- och fågelskådarresan ovan). Det som är lite unikt på vissa av turerna med Plancius är att man kan göra olika former av sidoaktiviteter som paddla kajak, dyka med tuber, vandra med övernattningar i tältcamp. Vi har även en specialtur runt Svalbard för fotointresserade.
Här hittar ni samlad information om turerna på Svalbard »

Tvåmastade skonaren Noorderlicht
Följ med på en oförglömlig tur på Svalbard med den tvåmastade skonaren Noorderlicht. Utöver de turer som står beskrivna på hemsidan så kan det finnas möjlighet att få komma med en av de längre turerna mitt i sommaren. Kontakta oss för mer information.
Vi är som sagt nu i full gång med produktionen av 2011 års resor och vår hemsida uppdateras i den takt som resorna blir klara. Så titta gärna in och se vilka nyheter som dyker upp.

VÄLKOMNA!

www.gronlandsresor.se

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *